Grayscale’s Litecoin- ja Bitcoin Cash Trust -yritykset vaihtavat valtavia vakuutusmaksuja

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Bitcoin

Tällä viikolla Arcane Researchin tiedot osoittavat, että Grayscalen äskettäin julkistamiin salattuihin salausrahastoihin on ollut kysyntää. DTC: n kelpoisuusluottojen luomisen jälkeen viime maanantaina LTCN (litecoin) -osakkeet ovat myyneet 753%: n preemialla, kun taas BCHG: n (bitcoin cash) osakkeet ovat myyneet 351%: n preemialla.

Grayscale Investmentsin Litecoin Trust (LTCN) ja Bitcoin Cash Trust (BCHG) ovat kasvamassa kysynnässä virallisen julkistamisen jälkeen viime maanantaina.

Arcane Researchin tilastojen mukaan LTCN myi 753%: n palkkiona, kun taas BCHG: n luottamus myi 351%: n preemiossa

Molempien rahastojen kauppa piristyi vasta seuraavana päivänä, ja Arcane Research sanoi LTCN: n käyneen kauppaa villillä palkkioilla markkinoille tulon jälkeen.

”LTCN: n palkkio on tällä hetkellä mahtava 753%”, Arcane tweetti. “ LTC- riskien korkea vähittäiskysyntä tuottaa tuottoa tuottoa varhaisille sijoittajille.“

Arcane kertoi, että Grayscale-palkkioiden pääasialliset tekijät sisältävät sijoittajat, jotka ostavat suoraan sijoitusrahastoon [jotka] hakevat korvausta sulkeutumisajasta, korkea salausaseman vähittäiskysyntä 401 kt säästöjen kautta muutamilla muilla vaihtoehdoilla. Tutkijat lisäsivät myös, että jotkut sijoittajat eivät ehkä ole tietoisia vakuutusmaksuista.

„Harmaasävyinen [Bitcoin Cash] Trust käynnistettiin myös tänä tiistaina, ja se on myös käynyt kauppaa suurella hinnalla“, Arcanen Twitter-viesti lisäsi. „BCHG: n nykyinen palkkio on 351%.“

Arcane lisäsi, että BCHG-palkkio on pudonnut luottamuksen alkamisen jälkeen. Kun puhutteltiin myös LTCN: stä, BCHG: stä ja ETHE: n luottamuksesta, Arcane kertoi, että digitaalisten omaisuuserien julkinen kysyntä tekee siitä täydellisen ajan pörssiyhtiön (ETF) perustamiseen.

„Kaiken kaikkiaan harmaasävytuotteiden palkkiot ovat huomattavasti suuremmat kuin niiden pitäisi olla, kun lukituskorvaus otetaan huomioon“, tutkijat huomauttivat.

Arcane sanoi edelleen:

Maksut osoittavat, että salausvastuun kysyntä julkisella alueella on korkea ja markkinat ovat kypsiä ETF: lle.