Bitcoin danner parabolsk trendlinje, men veteranhandler øjne potentiel korrektion

Bitcoin og hele kryptokurrencymarkedet er for sent blevet fanget i et parabolsk fremskridt, hvor BTC fører anklagen, da altcoins følger dens ledelse

Hvor kryptokurrencyudviklingen næste vil utvivlsomt afhænge af, om tyre kan opretholde kontrol over sin prishandling, når den nærmer sig $ 30.000
Dette rally er intet mindre end parabolsk, hvor Bitcoin bankede på en halv billion dollar markedsværdi i går aftes
En veteranhandler peger nu på en parabolsk trendlinje, som kryptokurrency har dannet i løbet af de sidste par måneder
Han bemærker, at selv om dette holder stærkt for nu, er der en stærk mulighed for, at kryptoen kunne se en korrektion under trendlinjen på mellemlang sigt

Bitcoin og hele kryptomarkedet er steget højere i løbet af de sidste 24 timer. Bulls tog fuld kontrol over BTC natten over og sendte sin prisstigning til højder på $ 28.500 natten over, før den stod over for et intensivt salgspres.

Dette salgspres har fået prisen til at kaste over $ 2.000, hvilket markerer et alvorligt fald. Tyrer forsøger nu at vende den tidligere modstand inden for regionen $ 26.000 til støtte, men det er uklart, om de vil få succes.

I en nylig tweet erklærede en erhvervsdrivende, at han fuldt ud forventer, at Bitcoin i sidste ende ugyldiggør den parabolske trendlinje, som den har dannet for sent.

Når det er sagt, forventer han ikke for dybt af en korrektion.
Bitcoin ser stærk afvisning efter eksplosiv rally til $ 28.500

I skrivende stund handler Bitcoin lige under 1% til den nuværende pris på $ 26.700. Dette handler om den pris, som den har handlet med den sidste dag.

I løbet af natten steg den så højt som $ 28.500, før den mistede sin fremdrift og gled lavere, hvor købere nu forsøgte at stoppe kryptoen i at glide lavere på kort sigt.

Dens nuværende pris har vist sig at være et stærkt supportniveau de sidste par dage.
Veteran Trader: BTC Forming Parabolic Trendline som Uptrend fortsætter

En veteranhandler forklarede i en nylig tweet, at dette nylige skridt højere har yderligere valideret eksistensen af ​​en parabolisk trendlinje.

Han bemærker, at selvom denne trendlinje snart kan blive ugyldig, forventer han ikke noget intensivt fald.

“BTC rykker frem i parabolsk bevægelse fra september ’20 lav. Jeg forventer, at denne kurve bliver overtrådt på et eller andet tidspunkt, men ikke medfører et fald på 80%. Grøn kurve er et større parabolsk fremskridt fra dec 2018 og mar 2020 nedture. Dette er drivkraften for tyremarkedet. ”

De kommende par dage burde kaste lys over, hvor langt dette parabolske fremskridt vil nå midtvejs.